Logga in

Fredag 22 januari

Öppet hus för vackra leenden på folktandvården

13 september, 2008 av Behnam Malekzadeh

Utseendet har fått allt större betydelse och det har lett till att Folktandvården nu öppnar för fler tandregleringsbehandlingar.
Förra året ökade tandreglering bland vuxna med nästan 50 procent, jämfört med åren innan, visar statistik från Folktandvården.
Den nya trenden med estetisk tandvård har också klara fördelar för tandhälsan.
- Jag har märkt att människor som fått behandling är mer måna om att hålla rent och fint i munnen. Dessutom kan det i vissa fall vara nödvändigt med tandreglering för vuxna, exempelvis för dem som har svårt att tugga.
Öppet hus med gratis undersökning för tandreglering är på tisdag den 16 september på Folktandvårdens specialistkliniker för tandreglering

Eastmaninstitutet - Ortodonti, Dalagatan 11
Danderyds Sjukhus, Hus 50
Sollentuna Centrum, Tingsvägen 17
För mer information
Christer Engström, utvecklingsansvarig telefon: 073-620 97 54
Christian Larsen, pressansvarig telefon: 08-657 54 58

Ditt leende - vår drivkraftFolktandvården Stockholms län AB är ett av Europas största tandvårdsföretag. Våra 2 000 medarbetare erbjuder varje år över 400 000 kunder allmäntandvård och specialisttandvård. Genom ett förebyggande arbetssätt, hög vårdkvalitet och personlig omtanke medverkar vi till att mun- och tandhälsan förbättras. Folktandvården är ett landstingsägt bolag och omsätter drygt 1,2 miljarder kronor.

Källa: http://www.bolagsfakta.se/

 

Skriv en kommentar!

(Har du en Gravatar visas den vid din kommentar)