Logga in

Fredag 27 november

Tandkräm med läkande aloe vera

8 september, 2008 av Behnam Malekzadeh

Den läckert gröna tandkrämen är framtagen för att användas av alla i den dagliga tandborstningen. Den höga fluorhalten ger ett utmärkt skydd mot karies. Utöver det har tandkrämen flera bonuseffekter som gör att munnen mår bra. Den främsta tack vare en hög koncentration aloe vera-gel, hämtad från växten som är en av de mest näringsrika i världen.
– Tandkrämen har testats av tandvården i två år med mycket gott resultat. Många av dem som använder tandkrämen har fått en avsevärt förbättrad munhälsa. Aloe Vera Original har visat sig ha god läkande effekt framför allt när det gäller blödande tandkött, munblåsor och känsliga munslemhinnor. Den har också hjälpt personer som lider av lichen (en hudsjukdom som ger kraftig klåda i munhålan) och svampsjukdomen candidos, säger Roger Hådén, produktchef på familjeföretaget Hådéns Dental som tillverkar tandkrämen.

Aloe Vera Original innehåller också propolis, ett annat naturämne med antibakteriell verkan. Ämnet har en milt polerande effekt och efterlämnar en blank, glatt yta på tänderna. Resultatet blir att plack och tandsten får svårt att få fäste.
Samtliga övriga ingredienser är noggrant utvalda för att inte vara skadliga för vare sig munhälsan eller miljön. Aloe Vera Original innehåller varken det omdebatterade ämnet triklosan som klassas som miljöfarligt och finns i vissa tandkrämer eller natriumlaurylsulfat (NLS) som kan irritera och torka ut munslemhinnorna.
– Målet med Aloe Vera Original var att skapa en tandkräm som är bättre än de redan existerande. Tack vare kombinationen av aloe vera, propolis och fluor har vi lyckats med det. Den som väljer Aloe Vera Original får en fantastisk tandkräm med egenskaper som ingen annan tillverkare kan erbjuda. Ett svenskt alternativ med garanterat säkra ingredienser, säger Roger Hådén.
Aloe Vera Original säljs på tandvårdskliniker, i hälsokostbutiker och via Hådéns Dentals webshop. Från och med nu är siktet inställt på att också få ut tandkrämen på hyllorna i vanliga livsmedelsbutiker.

Källa: http://www.newsdesk.se/

Skriv en kommentar!

(Har du en Gravatar visas den vid din kommentar)