Logga in

Torsdag 28 januari

Rosa specialutgåva från TePe ger pengar till svensk cancerforskning

27 augusti, 2008 av Behnam Malekzadeh

Apoteket kommer att sälja den rosa specialutgåvan under september till november. För varje ask som köps går två kronor till svensk cancerforskning.

Malmöföretaget TePe Munhygienprodukter har tagit fram en rosa variant av tandtrådsbygeln TePe MiniFlosserTM för att stödja Cancerfondens Rosa Bandet-kampanj. Apoteket kommer att sälja den rosa specialutgåvan under september till november. För varje ask som köps går två kronor till svensk cancerforskning.

"Genom att skänka en del av försäljningsvinsten drar vi vårt strå till stacken och hjälper till att samla in pengar till svensk cancerforskning, vilket vi tycker är viktigt säger Regina Adalberth, försäljningschef Norden och ansvarig för kampanjen på TePe.

Som en del i kampanjen lockar TePe även svensk tandvård att vara med. Alla kliniker som köper TePes specialutgåva av TePe MiniFlosserTM under september deltar i en utlottning av biljetter till Rosa Bandet Galan i Globen den 25 oktober. Gör kliniken dessutom en egen insamling och sätter in sitt bidrag via TePes insamling på Cancerfondens hemsida kan man vinna en middag för två till ett värde av 1 000 kronor. "TePe kommer att presentera kampanjen under Swedental och ni kommer att hitta oss i vår färgmatchande monter", säger Regina leende.

TePe satsar både på annonsering och på marknadsaktiviteter för att samla in så mycket pengar som möjligt till Rosa Bandet. "Två kronor låter kanske inte så mycket men när många bidrar blir det en hel del pengar", kommenterar Regina Adalberth på TePe.

För mer information kontakta: Regina Adalberth, Försäljningschef Norden, TePe MunhygienprodukterTelefon 040-670 11 49. Du kan även läsa mer på www.tepe.com.

TePe Munhygienprodukter AB är ett helsvenskt Malmöföretag, som utvecklar, tillverkar och marknadsför munhygienprodukter sedan 1965. TePe har 150 anställda och omsätter drygt 200 miljoner kronor. Produktutveckling sker i nära samarbete med tandvårdsexpertis och därmed är produkterna anpassade till professionens högt ställda krav. Produkterna säljs till tandvårdskliniker och Apotek. TePe har dotterbolag i Tyskland, Spanien, USA och Holland och exporterar till fler än 40 länder världen över. All produktion sker vid anläggningen i Malmö. För mer info gå in på www.tepe.com

Källa: http://www.bolagsfakta.se/

 

Skriv en kommentar!

(Har du en Gravatar visas den vid din kommentar)