Logga in

Fredag 22 januari

Tänder till tandläkare

4 juni, 2008 av Behnam Malekzadeh

Dr-utskicket, som gick ut under vecka 21 och 22, består av tändsticksask med en tand i. Själva tanden är ett cirka fyra centimeter långt usb-minne förpackat som en plasttand. Förutom dr kommer kampanjen även att synas i fackpress.

Målet med kampanjen är att berätta om den nya tandvårdsreformen som träder i kraft den första juli som bland annat består av ett nytt tandvårdsstöd.

– Den första juli lanseras den nya tandvårdsförsäkringen. Det innebär att landets tandläkare och tandhygienister måste uppdatera och lära sig ett helt nytt och avancerat dataprogram. Utskicket i form av en tändsticksask ska uppmärksamma dem på detta.  På tändsticksasken står ”Det nya tandvårdsstödet i en liten ask” och inuti finns där på en bädd bomull ett USB-minne i form av en tand. Precis som när man som liten tappade sina första mjölktänder och sparade dem i tändsticksaskar, säger Sandra Bejer, copy på Garbergs.

På usb-minnet har reklambyrån sparat den information som vårdgivare runt om i Sverige behöver ha koll på inför den första juli.

 

Källa: http://www.resume.se/

Skriv en kommentar!

(Har du en Gravatar visas den vid din kommentar)