Logga in

Lördag 16 januari

Vårda din mun - god investering

5 november, 2008 av Behnam Malekzadeh

En liten insats som ger bra avkastning. Det låter kanske otroligt i dessa tider, men när det gäller god munhygien så stämmer det. TePe visar dig hur.

En liten insats som ger bra avkastning. Det låter kanske otroligt i dessa tider, men när det gäller god munhygien så stämmer det. TePe visar dig hur.

Med god munhygien får du inte bara ett fräscht leende och lägre tandläkarkostnader, du får också ett ökat välbefinnande på lång sikt. Flera studier visar nämligen att det finns ett samband mellan bakterier i munnen och ökad risk för andra sjukdomar. Bakterier i munnen kan bl.a. orsaka tandköttsinflammation (gingivit) som kan leda till tandlossning (parodontit).

Bakterierna i munnen kan transporteras ut i resten av kroppen via blodet. En patient med allvarlig parodontit löper väsentligt ökad risk att få hjärt-kärlsjukdomar. Man har även sett visst samband mellan parodontit och diabetes, för tidigt födda barn, osteoporos m.m.

TePe kommer att delta på Allt för Hälsan mässan i Älvsjö 7-9 november. I deras monter kan man tala med en tandhygienist och få personliga råd och tips om lämpliga munhygien-hjälpmedel. För att understryka vikten av att agera nu kommer TePe att sälja lämpliga munhygienprodukter till örmånliga priser på mässan.

För mer information kontakta Regina Adalberth, Försäljningschef Norden, telefon 040-670 11 49.

TePe Munhygienprodukter AB är ett helsvenskt Malmöföretag, som utvecklar, tillverkar och marknadsför munhygienprodukter sedan 1965. TePe har 150 anställda och omsätter drygt 200 miljoner kronor. Produktutveckling sker i nära samarbete med tandvårdsexpertis och därmed är produkterna anpassade till professionens högt ställda krav. Produkterna säljs till tandvårdskliniker och Apotek. TePe har dotterbolag i Tyskland, Spanien, USA och Holland och exporterar till fler än 40 länder världen över. All produktion sker vid anläggningen i Malmö. För mer info gå in på www.tepe.com

Källa: http://www.bolagsfakta.se/

 

Skriv en kommentar!

(Har du en Gravatar visas den vid din kommentar)