Logga in

Fredag 27 november

Välkommen till nya Söktandvård.se!

1 augusti, 2010 av Anders Dahlgren

Vi har under helgen uppdaterat hela hemsidan och gjort rätt många stora förändringar, och förhoppningsvis kommer du gilla vad vi gjort. Först och främst har utseendet fått sig en rejäl omgång. Tanken är också att det skall vara lättare att hitta det man söker efter, t.ex Kostnadskalkylatorn.

  • Kostnadskalkylatorn har fått plats på huvudmenyn men även en snyggare knapp och placering direkt under kliniksökrutan. Referensprislistan har också fått en egen knapp.
  • Vi har även påbörjat ett bildgalleri där vi kommer rotera lite tandrelaterade bilder på förstasidan.
  • Slumpvisa artiklar ur vårt tanduppslagsverk skiftar i den mellersta kolumnen
  • Det finns nu kartor direkt på klinikernas sidor, så att du lättare hittar var de ligger!
  • Nu kan ni också lämna kommentarer på alla nyheter

OBS! Vi är inte helt färdiga med uppdateringarna och kommer i början av veckan justera diverse buggar i hur Internet Explorer 6 och 7 visar sidorna. Ser det konstigt ut har du troligtvis någon av de webbläsarna. Vi rekommenderar därför att snarast uppgradera till Internet Explorer 8, Mozilla Firefox, Apple Safari eller Google Chrome. Internet Explorer 6 och 7 är både föråldrade och inte säkra.

Skriv en kommentar!

(Har du en Gravatar visas den vid din kommentar)